Asiakaskertomukset

Asiakkaat kertovat:

Muuttokuljetus Verdizela, Portugali – Pirkkala:

Hei,
Tavaramme saapuivat tiistaina aamupäivällä kuten oli sovittu. Kaikki laatikot/paketit olivat kuormassa ja tavaroiden kantaminen asuntoomme sujui erittäin nopeasti ja siististi.
Haluan kiittää hyvästä palvelusta ja mielelläni suosittelen teitä muillekin muuttajille!!
Ystävällisin terveisin,
Maria”

Muuttokuljetus Tuusula – Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat:

Kiitos kysymästä, kaikki tuli hienosti perille. Olen erittäin tyytyväinen teidän palveluunne ja nopeaan vastaamiseen ja asioiden hoitoon. Kaikki ihan upeasti hoidettu, kuljettajakavereita myöten. Voitte olla ylpeitä!
Terveisin,
Ippa”

Muuttokuljetus Helsinki – Bath, Englanti

“Tavarat tulivat perille ja kaikki meni oikein hienosti. Englannin partnerinne olivat yhtä ammattitaitoisia ja kohteliaita kuin omat muuttomiehenne”.
t. Timo

 

Kuljetus Helsinki- Sydney, Australia:

”Kerroin Pirjolle (rouvani), että huolimatta 40 vuoden työurastani Suomessa ja Aasiassa, ja vierailuistani tuhansien yritysten toimistoihin en ole koskaan tavannut niin asiakaslähtöistä toimintaa kuin Teillä.
Teillä on hyvä tulevaisuus edessä kun hoidatte homman kuin tänään”
Ari

 

 Muuttokuljetus Helsinki-Lontoo:

Muuttokuorma tuli eilen ja kaikki hyvassa kunnossa viinilaseja myoden! Kiitos kaikesta ja mukavaa syksya.
terveisin
Jonna ”

...

Lehdistössä:

Aleksi Lumijärven muuttokuljetus Abu Dhabiin
Helsingin Sanomat 17.12.2014

“Lumijärvet tarttuivat edullisimpaan, Travelcargoon. Se oli Aleksi Lumijärven mukaan ainoa, joka antoi heti selkeän kiinteän hinnan”.

“Se oli se, mitä ennen kaikkea arvostin.”

Helsingin Sanomat 17.12.2014,(Lue koko artikkelia

Aleksi Lumijärven palaute toimituksen jälkeen:

“Moi, ja terveiset Abu Dhabista! Muuttomme sujui erittäin hyvin. Molemmissa päissä toiminta oli ripeää ja ammattimaista. Kaikki tapahtui aikataulussa. Kontti saapui Dubaihin juuri sinä päivänä kuin pitikin, ja saimme sen kotiin toimitettuna 3-4 päivässä satamaan saapumisesta eli erittäin nopeasti. Tavaroiden kantaminen omille paikoilleen sekä pakkausten purkaminen ja poisvienti tapahtui yhden päivän kuluessa. Emme ainakaan vielä ole huomanneet mitään puuttuvan tai menneen rikki. Eli lyhyesti sanottuna kaikki toimi täysin odotusten ja toiveiden mukaisesti.

Kiitokset hyvästä palvelusta ja mukavaa talven jatkoa!

 

Terv. Aleksi”