"Mistä tahansa - minne tahansa"

 

 

 

Tarjoamme muuttopalvelua lento-, meri- tai maantiekuljetuksena ympäri maailmaa. Kohdemaasta ja aikataulusta riippuen valitsemme yhdessä teille sopivimman kuljetusmuodon. Oma huolinta-osastomme valvoo kuljetusta taaten nopean tiedonkulun ja avustaa teitä eri asiakirjojen täyttämisessä. Henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus kansainväliseltä kuljetus-alalta ja ovat asiakaspalvelun ammattilaisia.  Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti koska kahta samanlaista muuttoa ei ole olemassakaan.

Usein muuttopalvelumme sisältää ammattitaitoisen pakkauspalvelun, korkealaatuiset pakkausmateriaalit sekä täysturva-vakuutukset muutettavalle omaisuudelle. Määränpäässä tarjoamme sisäänkantoa, aukipakkausta, kalusteiden kokoamis- sekä jätteen kierrätyspalvelua.

Kohdemaan tullin kanssa asiointia ja maahantuontisäännöksiä koskeva neuvonta on luonnollinen osa palveluamme.

 

"Muuttokuljetuksia kaikissa maanosissa - joka päivä"

 

Sujuvaan ulkomaanmuuttoon kuuluvat myös ammattitaitoiset ja ystävälliset yhteistyökumppanit. Hyvin verkostoituneena täyden palvelun muuttoyrityksenä avustamme myös ulkomaalaisia muuttoyrityksiä Suomessa, Lapin pohjoisimmista osista etelärannikon saaristoon. Laajennamme jatkuvasti yhteistyöverkostoamme ja tarjoamme tämän verkoston tuomat edut asiakkaillemme.

Olemme IAM (International Association of Movers) jäsen ja tämän järjestön kautta meillä on yhteistyökumppaneita yli 170 eri maassa. Yhteistyökumppanimme palvelevat teitä määränpäässä tuontiin liittyvissä asioissa ja tuovat tavarat teille sovitusti uuteen kotiinne.

Palvelemme mielellämme myös siinä vaiheessa kun suunnittelette muuttoa ulkomailta Suomeen. Asiointi Suomalaisen muutto-alan ammattilaisen kanssa on joustavaa ja helppoa, muuttonne on meille aina luottamustehtävä.

Perheeseen kuuluvat usein myös lemmikit, näitä rakkaita varten meillä on aivan oma palvelu. Lemmikki-eläinkuljetukset ovat tärkeä osa muuttoprosessia ja hoidamme vaativan kuljetuksen ammattitaidolla.

Travel Cargo - Pet Express tarjoaa Suomessa ainutlaatuista lentokuljetus-palvelua lemmikillesi. Olemme kuljettaneet satoja tyytyväisiä lemmikkejä ympäri maailmaa.

 

Ota meihin yhteyttä, palvelemme ammattitaidolla.

 

 

 

Asiakaspalvelu:

+ 358-(0)20-7856 660
info(@)travelcargo.fi

 

Myyntipäällikkö:

Sam Nyström
+358(0)20-7856 660
sam.nystrom(@)travelcargo.fi

Yritys- & yhteystiedot


 

PYYDÄ TARJOUS

 


 

Asiakaskertomukset

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISO Quality Policy

 


 

Case: Suurlähettiläs Järvenpää (Helsinki-Kabul)

 

Pakkausmateriaalit

 

 

Lehdistössä:
"Lumijärvet tarttuivat edullisimpaan, Travelcargoon. Se oli Aleksi Lumijärven mukaan ainoa, joka antoi heti selkeän kiinteän hinnan.
 
"Se oli se, mitä ennen kaikkea arvostin."
 

(Lue koko artikkelia) HS 17.12.2014

 

Lumijärven palaute toimituksen jälkeen:

"Muuttomme sujui erittäin hyvin. Molemmissa päissä toiminta oli ripeää ja ammattimaista. Kaikki tapahtui aikataulussa. Kontti saapui Dubaihin juuri sinä päivänä kuin pitikin, ja saimme sen kotiin toimitettuna 3-4 päivässä satamaan saapumisesta eli erittäin nopeasti. Tavaroiden kantaminen omille paikoilleen sekä pakkausten purkaminen ja poisvienti tapahtui yhden päivän kuluessa. Emme ainakaan vielä ole huomanneet mitään puuttuvan tai menneen rikki. Eli lyhyesti sanottuna kaikki toimi täysin odotusten ja toiveiden mukaisesti."

 
ATC Global Solutions Oy Ab
is a privately owned Finnish freight
forwarder founded 2005.
Tel +358-(0)20-7856 660
Fax +358-20-7856 661
info@travelcargo.fi