"Ainutlaatuinen palvelupisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla

Helsinki-Vantaan lentoasemalla"

 

 

Ylipainomatkatavaroiden lähettäminen lentorahtina tulee usein edullisemmaksi kuin kalliiden ylipainomaksujen maksaminen lentoyhtiölle. Matkustajana saat useimmiten ottaa mukaan vain 20 kg matkatavaroita, kaikesta tämän ylittävästä veloitetaan lisämaksu. Lentorahdin hinnat esimerkiksi Aasiaan, Australiaan ja Etelä-Amerikkaan ovat usein noin 1/4 vastaavasta lentoyhtiön ylipainomaksusta.


Edullisin vaihtoehto on lähettää ylipainotavarat lentorahtina lentokenttäterminaalista kohdemaan lentokenttäterminaaliin. Perillä sinun tulee noutaa tavarat rahtiterminaalista ja maksaa paikalliset terminaalimaksut. EU:n ulkopuolisilla lentokentillä saattaa olla tarpeen myös käydä tullitoimistossa täyttämässä ilmoitus tullille (tulliselvitys) ennen kuin tavarat luovutetaan sinulle.


Tarjoamme tarvittaessa myös nouto- ja pakkauspalvelua tavaroillesi.  Useimmissa kohteissa meillä on edustajia jotka voivat tehdä ilmoituksen tullille ja toimittaa matkatavarasi asuntoosi tai hotelliisi.

 

Koolla on väliä

Lentorahdissa hinta lasketaan joko tilavuuden tai painon mukaan, riippuen siitä kumpi niistä on suurempi. Jos esimerkiksi matkalaukkusi painaa 10 kg, mutta sen laskutettava tilavuus on 20 kg, sinua laskutetaan tilavuuspainon eikä todellisen painon mukaan. Yleissääntönä standardimallisen matkalaukun tilavuus on noin 20-25 kg. Yksi kuutio (100x100x100 cm) vastaa 167 kg tilavuuspainoa


Sinun täytyy yksinkertaisesti vain täyttää matkatavaroidesi mitat käyttäen tätä lomaketta ja verrata tulosta todelliseen painoon.


Hinnat useimpiin kohteisiin

Hinnat pienemmille lähetyksille (alle 100kg) tavallisimpiin kohteisiin löydät täältä. Jos lähetyksesi painaa yli 100 kg tai jos määränpäätä ei löydy listalta, tiedustele erikoishintaa suoraan asiakaspalvelustamme tai täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen

Asiakaspalvelu:

+ 358-(0)20-7856 660
info(@)travelcargo.fi

Yritys- & yhteystiedot


 

HINNASTO

(alle 100kg lähetyksille)

 


 

PYYDÄ TARJOUS

(yli 100 kg lähetyksille)
 
 

.
 
Tarkista lähetyksesi tilavuus (veloitus m3=kg)
Kuljetusasiakirjat
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ATC Global Solutions Oy Ab
is a privately owned Finnish freight
forwarder founded 2005.
Tel +358-(0)20-7856 660
Fax +358-20-7856 661
info@travelcargo.fi