YLIPAINOMATKATAVARAT

Ylipainomatkatavara

EXCESS BAGGAGE OR UNACCOMPANIED 2

Oletpa aloittamassa uutta seikkailua ulkomailla tai palaamassa takaisin kotimaahan, me Travelcargolla olemme huomanneet, että matkustajan mukana kulkee usein enemmän tavaraa kuin tyypillinen 20 kg:n painoraja sallii.

Tällöin joudut joko hylkäämään osan tärkeistä tavaroistasi tai maksamaan kalliita lisämaksuja ylimääräisistä matkatavaroista.

Travelcargo voi auttaa sinua lähettämään ylimääräiset matkatavarasi lentorahtina! 

 Aasiaan, Australiaan tai Etelä-Amerikkaan suuntautuvilla lentoreiteillä lentorahdin hinta on usein vain n. 1/4 saman lentoyhtiön ylimääräisistä matkatavaroista veloittamasta hinnasta!

Kustannustehokkain ratkaisu on lähettää tavarat lentorahtina lentokentän terminaalista kohdelentokentän terminaaliin. Määränpäähän saavuttuasi haet vain tavarasi rahtiterminaalista.

Tarjoamme tarvittaessa myös tavaroiden nouto- ja pakkauspalveluita. Lisäksi useimmista kohteista löytyy edustajiamme, jotka voivat hoitaa tullimuodollisuudet puolestasi ja toimittaa tavarat suoraan asunnollesi tai hotelliisi.

YLIMÄÄRÄISTEN MATKATAVAROIDEN LÄHETTÄMINEN TRAVELCARGON KAUTTA SÄÄSTÄÄ AIKAA, VAIVAA JA RAHAA. 

Näin helposti se käy!

  • Syötä matkalaukkujesi/laatikoidesi mitat tilavuuslaskuriimme ja vertaa tulosta matkatavaroiden todelliseen painoon. Kun tiedät tavaroiden painon, voit arvioida lähetyskuluja hinnastomme avulla. (Aina 100 kiloon asti.)
  • Jos kohdettasi ei löydy listalta tai matakatavaroiden paino ylittää 100 kg, pyydä tarjousta suoraan asiakaspalvelustamme tai täytä tarjouspyyntölomake.

Pyydä tarjous jo tänään!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.