tietoä meistä

Travelcargo- on perheemme

Travelcargo International Removals – nykyään emoyhtiömme ATC Global Solutions Oy Ab:n tytäryhtiö – perustettiin yli 10 vuotta sitten pienenä perheyrityksenä. Vuosien mittaan olemme kasvaneet vakavasti otettavaksi toimijaksi logistiikkamarkkinoilla ja ottaneet haltuumme merkittävän osuuden ulkomaille suuntautuvista muutoista. Periaatteemme ovat edelleen samat kuin alkuaikoina – kova työ, suuret unelmat ja aito työntekijöistä sekä asiakkaista välittäminen ovat menestyksemme avaimia.

Tehtävä, Visio, Arvot. 

TEHTÄVÄMME on varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan kansainvälisiä kuljetus- ja huolintapalveluita. Yksilöllisten ratkaisujen avulla teemme maailman pienemmäksi. Toteutamme palvelumme hienovaraisesti, laadukkaasti ja tarkasti. Varmistamme koko prosessin kustannustehokkuuden luovien ja innovatiivisten ratkaisujen avulla.

VISIOMME on tulla Suomen kilpailukykyisimmäksi muutto- ja logistiikkayritykseksi. Laatu on etusijalla, mutta lisäksi on oltava joustavia ja luovia.

ARVOMME

Arvomme ohjaavat ja määrittävät Travelcargon toimintaa. Ne ovat säilyneet samanlaisina yrityksen perustamisesta asti, eivätkä ne tule muuttumaan myöskään tulevaisuudessa – uskomme, että eettinen toiminta on erottamaton osa työtämme.

Tärkeitä arvojamme ovat:

 • Ihmiset etusijalla. Olemme perheyritys, jossa perhearvot ovat vahvasti läsnä. Asetamme ihmiset – niin asiakkaat kuin työntekijämme perheineen – etusijalle kaikissa tilanteissa. Tavoitteenamme on tarjota huippuluokan asiakaspalvelua, ja uskomme, että se onnistuu vain miellyttävän työympäristön avulla.
 • Erinomaisuus: Palveluidemme tulee aina olla huipputasoa ja perustua asiantuntemukseen sekä luovuuteen.
 • Vastuullisuus: Koemme, että meillä on velvollisuuksia yhteiskuntaa kohtaan, ja huomioimme ne kaikessa mitä teemme.
 • Rehellisyys: Pyrimme löytämään ratkaisuja, jotka mahdollistavat meidän kasvumme, mutta ovat kustannustehokkaita asiakkaillemme.
 • Luotettavuus: 100 % sitoutuminen työhömme ja palveluihimme. Aina.


  Yhteystiedot

  Travelcargo International Removals,
  – a division of –
  ATC Global Solutions Oy Ab,  Y-tunnus 1993663-4
  Ansatie 4, 01740
  Vantaa, Finland
  Sähköposti: info@travelcargo.fi
  Ma-Pe, 8:00–16:00