tietoä meistä

Travelcargo- on perheemme

Travelcargo International Removals – nykyään emoyhtiömme ATC Global Solutions Oy Ab:n tytäryhtiö – perustettiin yli 10 vuotta sitten pienenä perheyrityksenä. Vuosien mittaan olemme kasvaneet vakavasti otettavaksi toimijaksi logistiikkamarkkinoilla ja ottaneet haltuumme merkittävän osuuden ulkomaille suuntautuvista muutoista. Periaatteemme ovat edelleen samat kuin alkuaikoina – kova työ, suuret unelmat ja aito työntekijöistä sekä asiakkaista välittäminen ovat menestyksemme avaimia.

Tehtävä, Visio, Arvot. 

TEHTÄVÄMME on varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan kansainvälisiä kuljetus- ja huolintapalveluita. Yksilöllisten ratkaisujen avulla teemme maailman pienemmäksi. Toteutamme palvelumme hienovaraisesti, laadukkaasti ja tarkasti. Varmistamme koko prosessin kustannustehokkuuden luovien ja innovatiivisten ratkaisujen avulla.

VISIOMME on tulla Suomen kilpailukykyisimmäksi muutto- ja logistiikkayritykseksi. Laatu on etusijalla, mutta lisäksi on oltava joustavia ja luovia.

ARVOMME

Arvomme ohjaavat ja määrittävät Travelcargon toimintaa. Ne ovat säilyneet samanlaisina yrityksen perustamisesta asti, eivätkä ne tule muuttumaan myöskään tulevaisuudessa – uskomme, että eettinen toiminta on erottamaton osa työtämme.

Tärkeitä arvojamme ovat:

 • Ihmiset etusijalla. Olemme perheyritys, jossa perhearvot ovat vahvasti läsnä. Asetamme ihmiset – niin asiakkaat kuin työntekijämme perheineen – etusijalle kaikissa tilanteissa. Tavoitteenamme on tarjota huippuluokan asiakaspalvelua, ja uskomme, että se onnistuu vain miellyttävän työympäristön avulla.
 • Erinomaisuus: Palveluidemme tulee aina olla huipputasoa ja perustua asiantuntemukseen sekä luovuuteen.
 • Vastuullisuus: Koemme, että meillä on velvollisuuksia yhteiskuntaa kohtaan, ja huomioimme ne kaikessa mitä teemme.
 • Rehellisyys: Pyrimme löytämään ratkaisuja, jotka mahdollistavat meidän kasvumme, mutta ovat kustannustehokkaita asiakkaillemme.
 • Luotettavuus: 100 % sitoutuminen työhömme ja palveluihimme. Aina.


  Yhteystiedot

  Travelcargo International Removals,
  – a division of –
  ATC Global Solutions Oy Ab,  Y-tunnus 1993663-4
  Ansatie 4, 01740
  Vantaa, Finland
  Sähköposti: info@travelcargo.fi
  Ma-Pe, 8:00–16:00

  At Travelcargo International Removals, the safety of our customers and employees is our first priority and we’re doing everything we can to ensure it during these difficult times. We are following striclty the recommendations of the Finnish institute for health and welfare, and taking active steps to protect our staff and customers from the spread of the virus.

  In Finland, we are currently fully operational, but many countries have enforced lockdowns that impacts the handling of removals and transports. If you are planning on moving abroad, fill out our quotation request and we will study your case and provide you with the best possible solution. If you have already a booking with us in the near future and have some concerns/doubts, please contact your Move manager.

  We are confident that we will get through this together as a community. It is important that we all play our role in trying to prevent the spread of the virus and act in accordance with government recommendations. Stay safe!