ULKOMAANMUUTOT

“MUUTTOPALVELUITA KAIKILLA SEITSEMÄLLÄ MANTEREELLA – JOKA PÄIVÄ”

KANSAINVÄLISTÄ MUUTTOPALVELUA YLI 180 MAASSA – SUOMESTA ULKOMAILLE SEKÄ ULKOMAILTA SUOMEEN.

Teemme muutostasi vaivattoman

international removal 3

Olitpa muuttamassa ulkomaille kohti uusia seikkailuja tai työsi vuoksi, kansainvälisten muuttojen asiantuntijamme voivat tehdä sinulle tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan muuttosuunnitelman ja muuttotarjouksen.

**

PALVELUIHIMME KUULUVAT:

  • Lento-, meri- ja maantiekuljetukset.
  • Ammattitaitoiset pakkauspalvelut.
  • Korkealaatuiset pakkausmateriaalit.
  • Tullimuodollisuuksien hoitaminen ja tuontimääräyksiin liittyvä neuvonta.
  • Kansainvälinen kuljetusvakuutus.
  • Kierrätys- ja siivouspalvelut
Haluamme tehdä kansavälisestä muutostasi niin stressittömän kuin mahdollista, jotta voit keskittyä siihen mikä on tärkeintä -uuteen vaiheeseen elämässäsi-

LAATUPOLITIIKKAMME

Varmistaaksemme palveluidemme laadun lähtöpisteestä aina toimituskohteeseen asti käytämme vain luotettavaksi todettuja, kansainväliseen verkostoomme kuuluvia yhteistyökumppaneita. Kumppanimme ovat muun muassa kansainvälisen muuttoalan yritysten järjestön, International Association of Movers (IAM), tai Euromovers -verkoston jäseniä, joten voit luottaa siihen, että omaisuuttasi käsitellään yhtä huolellisesti kaikissa kuljetusketjun vaiheissa. Edellytämme sekä itseltämme että yhteistyökumppaneiltamme tiukkojen laatustandardien noudattamista. Hoidamme muutot ISO9001:2015 -standardin mukaisesti, ja kuka tahansa voi halutessaan tutustua laatupolitiikkamme (ENG).

Muuttoprosessisi

Jos olet muuttamassa ulkomaille, koko prosessi voi tuntua ylivoimaiselta.

Siksi olemme listanneet muuttosi vaiheet:

1. TARJOUSPYYNTÖ VERKOSSA

2. ARVIOINTIKÄYNTI

3. TARJOUS & HYVÄKSYMINEN 

4. MUUTTOPÄIVÄ

5. KANSAINVÄLINEN KULJETUS

6. TULLIMUODOLLISUUDET JA TOIMITUS KOHDEMAASSA
Sinun ei tarvitse murehtia, sillä suunnittelemme ja järjestämme muuttosi huolellisesti. Olemme kanssasi koko matkan ajan.

Aloita täyttämällä tarjouspyyntölomake tai soittamalla kansainvälisten muuttojen  asiakaspalveluun niin järjestämme ilmaisen arviointikäynnin.